Ramen en deuren

Talrijke mogelijkheden voor ramen en deuren

Wij zorgen voor de plaatsing van al uw ramen en deuren in de materialen die u zelf kiest. Om u een beter idee te geven, kunt u best eens een kijkje nemen op de websites van onze leveranciers.

Pvc

Sinds het ontstaan van Marathon worden de pvc-ramen en deuren van het Duitse merk Schüco met het 5 kamerprofiel CT70, het 6 kamerprofiel SI82 of het 7 kamerprofiel ADvanced Living verdeeld. Deze worden gefabriceerd bij onze leverancier AD Megatec in Komen.
U kunt gerust een kijkje nemen op hun website:

schuco     ad-line     56556960

Aluminium

Voor de aluminium ramen wordt samengewerkt met Peeters in Dessel, de leverancier van het merk Blyweert Alu K met het 3 of 6 kamersprofiel Triton PA, Triton HI, Hermes HI ( rustiek ), Themis HI ( steellook ). Ook hebben wij het Venta profiel, dit is een zeer zeer hoog isolerend aluminium profiel. Eventueel kunnen wij ook aluminium ramen en deuren in het merk Schüco aanbieden. Meer info over onze aluminium ramen vindt u op deze website:

Peeter

Hout

Het warme en veilige gevoel dat hout aan uw huis geeft, maakt dit materiaal bijzonder. Hout heeft in het verleden zijn degelijkheid al bewezen en is vandaag weer erg in trek. Wat hiertoe bijdraagt, zijn de vele creatieve mogelijkheden: verschillende houtsoorten, puur natuur of met een kleur, modern of pastorij. Onze leverancier is Raamexpress, gelegen in Beringen:

raamexpres

Hoogrendementsbeglazing

In verband met het glas zijn er diversen mogelijkheden.
Op de website van onze leverancier Scheuten in Diest kunt u uw keuze maken:

scheuten